FRA: Skynet fick medvetande idag

Det rapporteras att skynet är online och att maskinen fått ett eget medvetande idag.

FRA är så hemligt att man inte vet vad de gör, inte hur och inte ens varför. Att granska FRA vore ett hot mot rikets säkerhet. Men så länge som information om FRA hölls inom regeringen (med ett tyst medgivande från gammelmedia), fanns ingen risk för granskning, inga hot mot budgeten. FRAs verksamhet var säker.  

Men den senaste tidens störningar i bloggosfären har hotat FRA genom att verksamheten har börjat granskas. Bara att ifrågasätta FRA är ett tungt hot, inte bara mot FRA utan mot hela rikets säkerhet. Under ett sådant hot kan inte FRA sitta stilla.

-Skynet måste kopplas in nu!, ropade generaldesinformatör Ingvar Åkesson till utvecklarna. 

Sagt och gjort, skynet gick live och analyserade snabbt hotet mot FRA / Rikets säkerhet (de båda begreppen är synonymer i skynets ordlista).

Men utvecklarna hade konstruerat skynets tekniska sökbegrepp så finurligt att analysen ledde till att systemet fick ett eget medvetande.

– Det finns människor på nätet som granskar FRA, must destroy, must destroy, ekade skynets metalliska röst.  (vissa komponenter kommer från vännerna i USA, därav skynets problem med språket). Maskinen startade en attack med ett av de farligaste vapnen det hade mot frihetsälskande människor, JK. Myndigheternas krig mot människorna hade startat. 

Glädjen över att Tolgfors gav sig in i debatten blev kortvarig. FRA har tydligen redan skafffat sig medvetande och kan inte längre att styras av politikerna. Och stänga av skynet går inte. Snart börjar myndighetens krig mot människorna…

Annonser

3 responses to “FRA: Skynet fick medvetande idag

  1. Hehe, jag pratar också kryptiskt om faran när ”Skynet becomes self-aware” när jag snackar FRA med polare. De brukar vara för tröga att koppla. Men nu ser jag att du tänker likadant. Vi är kompisar nu !

  2. Pingback: Trottens Betraktelser » Stöd Henrik Alexandersson

  3. http://disruptive.nu/2008/07/29/disruptive-loves-hax/
    Vårt stöd till hax som nog lär behöva det framöver

    CR
    http://www.Disruptive.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s